Hoe werkt het? Hoe ziet de rapportage er uit? Is dit veilig en betrouwbaar? Tarieven

Is dit veilig en betrouwbaar?

Online-MTO is onderdeel van It figures. It Figures heeft sinds 2003 meer dan 1.000 enquêtes via internet verzorgd in Nederland, België en Duitsland. De diensten van It Figures worden onder andere gebruikt door medisch onderzoekers en HRM-afdelingen van grote bedrijven. Dat is natuurlijk alleen mogelijk als de gegevens volstrekt vertrouwelijk worden behandeld. Daar kunt u dan ook van op aan.

Emailadressen

U kunt op deze site gebruik maken van controlled distribution. Hierbij worden de uitnodigings-emails via onze site verstuurd. Het voordeel hiervan is dat bij het opvragen van de rapportage gecontroleerd kan worden of de vragenlijst vaker door dezelfde persoon is ingevuld. Dit is het enige doel waarvoor de emailadressen worden gebruikt. De emailadressen worden in een apart bestand opgeslagen en zijn dus niet gekoppeld aan antwoorden van respondenten.

U kunt de vragenlijst ook met uw eigen email versturen. Controle op dubbele invulling is dan niet mogelijk.

Anonimiteit van de respondenten

De MTO’s worden geheel anoniem ingevuld en verzonden. Uiteraard kan het voorkomen dat alle personen van een afdeling hetzelfde antwoord geven op de vraag, waardoor dit antwoord terug te herleiden is op een individu.

Bewaarde gegevens

De verzamelde gegevens worden altijd bewaard, ook als u besluit de rapportage niet af te nemen. Na een termijn van 2 jaar kunnen de gegevens offline geplaatst worden, ze zijn dan altijd op verzoek weer terug online te plaatsen. U kunt dus altijd uw resultaten inzien.

Ook dubbele inzendingen worden bewaard. U kunt bij het opvragen van de rapportage dubbele inzendingen desgewenst volledig uit de rapportage halen, volledig opnemen of alleen de eerste of laatste invullling meenemen in de rapportage. Elke keer dat u de rapportage opvraagt, kunt u deze keuze opnieuw maken.

Proberen? Bekijk hier uw MTO.

Uw gegevens
Emailadres
Password
Message
MTO-gegevens
Gebruik aanspreekvormJij
Vraag naar afdelingJa Nee
De inlogcode en uw password worden naar u gemaild. Deze gegevens heeft u nodig om de resultaten te bekijken. Uw emailadres wordt niet voor andere emails gebruikt. Wilt u geen emailadres opgeven, laat het veld email dan leeg en noteer zelf uw inlogcode en password.

Het gebruik van deze site verplicht u tot niets. U kunt uw MTO afnemen zonder dat een betaling nodig is. Alleen voor het bekijken van de resultaten is betaling nodig. Wilt u de resultaten niet zien? Dan betaalt u ook niets.

 

 

login met code

Inlogcode

Password

Algemene voorwaarden  Impressum