Hoe werkt het? Hoe ziet de rapportage er uit? Is dit veilig? Tarieven

Hoe werkt online-MTO?

Starten

U kunt uw eigen online medewerkerstevredenheidsonderzoek eenvoudig starten door uw emailadres en een password in te vullen en op "Start MTO" te klikken. U krijgt dan een email met daarin een link naar uw onderzoek en uw password. Hiermee kunt u later uw mto opnieuw openen om bijvoorbeeld de vragenlijst te bewerken, uw mto te verzenden of de rapportage te bekijken.

De vragenlijst

Uw vragenlijst staat direct klaar. Als u gekozen heeft voor een enquete met de vraag "Op welke afdeling werkt u?" dan kunt u eerst de afdelingsnamen invullen.

Als u wilt kunt u nu gelijk beginnen met verzenden, maar u kunt ook eerst uw logo en eigen huisstijl aan het onderzoek toevoegen en eventueel vragen wijzigen of toevoegen. Met de online vragen-editor kunt u zelf uw vragenlijst zo uitgebreid maken als u zelf wilt. U kunt verschillende routes in de vragenlijst inbouwen of zelfs loops gebruiken om dezelfde vragen meerdere malen te herhalen voor een reeks eerder aangevinkte antwoorden.

Noodzakelijk is dat niet: de online-mto-vragenlijst bevat alle onderwerpen die in een mto aan de orde horen te komen.

Verzenden

Als u tevreden bent over de vragenlijst en de opmaak dan klikt u op de knop "Verzenden".

U kunt bij het verzenden kiezen tussen gebruik van uw eigen email of verzending via onze server. Het voordeel van verzending via onze server is dat u eenvoudig eventuele dubbele en niet-uitgenodigde inzendingen uit de resultaten kunt verwijderen.

De ontvangers van de email met de uitnodiging om deel te nemen aan uw mto, kunnen de vragenlijst starten door op de link in de email te klikken.

Als u gaat verzenden kunt u de tekst van de vragen niet meer aanpassen. Hiermee wordt voorkomen dat de antwoorden die mensen gegeven hebben niet meer aansluiten bij de vragen in de vragenlijst.

Rapportage

U kunt op elk moment zien hoeveel mensen de vragenlijst al volledig hebben ingevuld door op de link te klikken die u bij het starten van uw mto hebt ontvangen.

Als u het aantal ingevulde vragenlijsten hoog genoeg vindt, klikt u op "rapportage". U krijgt dan uw factuur te zien. Deze is ook als PDF te downloaden. U kunt natuurlijk ook direct per iDeal of PayPal (creditcard) betalen. Zodra uw betaling verwerkt is (bij iDeal en PayPal is dat direct), wordt de rapportage automatisch getoond na het inloggen.

U kunt de rapportage gebruiken terwijl de vragenlijsten ingevuld worden. U hoeft dus niet te wachten tot alle vragenlijsten zijn ingevuld. En natuurlijk kunt u de rapportage zo vaak inzien als u wilt.

 

Proberen? Bekijk hier uw MTO.

Uw gegevens
Emailadres
Password
Message
MTO-gegevens
Gebruik aanspreekvormJij
Vraag naar afdelingJa Nee
De inlogcode en uw password worden naar u gemaild. Deze gegevens heeft u nodig om de resultaten te bekijken. Uw emailadres wordt niet voor andere emails gebruikt. Wilt u geen emailadres opgeven, laat het veld email dan leeg en noteer zelf uw inlogcode en password.

Het gebruik van deze site verplicht u tot niets. U kunt uw MTO afnemen zonder dat een betaling nodig is. Alleen voor het bekijken van de resultaten is betaling nodig. Wilt u de resultaten niet zien? Dan betaalt u ook niets.

 

 

login met code

Inlogcode

Password

Algemene voorwaarden  Impressum