Hoe werkt het? Hoe ziet de rapportage er uit? Is dit veilig en betrouwbaar? Tarieven

Tarieven

U kunt het gehele online-mto gebruiken voor één all-in-tarief van € 198,= excl. BTW.

Hiervoor kunt u alle vragen stellen die u wilt, de vragenlijst zo vaak mailen als u wilt, zoveel ingevulde vragenlijsten ontvangen als u wilt en zo vaak rapportages opvragen als u wilt.

U betaalt op het moment dat u dat wilt, bijvoorbeeld als er voldoende reacties zijn binnengekomen. Dat betekent dus ook dat u niet verplicht bent te betalen. Het enige onderdeel van online-mto waarvoor betaling nodig is, is de rapportage. Alle overige onderdelen kunt u direct en vrijblijvend gebruiken.

Als u hulp wilt bij het opstellen van extra vragen, bij het analyseren van de uitkomsten of bij het implementeren van veranderingen naar aanleiding van de uitkomsten dan kan dat natuurlijk ook. Online-MTO is een dienst van It Figures. It figures kan u op opdracht-, interim- of consultancybasis helpen bij uw onderzoek of organisatieverandering.

 

Proberen? Bekijk hier uw MTO.

Uw gegevens
Emailadres
Password
Message
MTO-gegevens
Gebruik aanspreekvormJij
Vraag naar afdelingJa Nee
De inlogcode en uw password worden naar u gemaild. Deze gegevens heeft u nodig om de resultaten te bekijken. Uw emailadres wordt niet voor andere emails gebruikt. Wilt u geen emailadres opgeven, laat het veld email dan leeg en noteer zelf uw inlogcode en password.

Het gebruik van deze site verplicht u tot niets. U kunt uw MTO afnemen zonder dat een betaling nodig is. Alleen voor het bekijken van de resultaten is betaling nodig. Wilt u de resultaten niet zien? Dan betaalt u ook niets.

 

 

login met code

Inlogcode

Password

Algemene voorwaarden  Impressum