Hoe werkt het? Hoe ziet de rapportage er uit? Is dit veilig en betrouwbaar? Tarieven

Hoe ziet de rapportage er uit?

De rapportage van uw medewerkerstevredenheidsonderzoek is online in te zien en te downloaden als document voor gebruik in bijv. Word of OpenOffice.

De rapportage bevat per vraag in grafiek- en in tabelvorm een overzicht van de gegeven antwoorden. Daarbij kunt u de rapportage laten uitsplitsen naar afdeling. Andere uitsplitsingen zijn ook mogelijk, bijv. naar de vraag of iemand op zoek is naar ander werk. Als u zelf meerkeuze-vragen heeft toegevoegd aan de vragenlijst, dan kunt u de rapportage ook laten uitsplitsen naar die vragen.

U kunt naast de afdelingscijfers ter vergelijking de gemiddelde antwoorden van het hele onderzoek laten afdrukken.

De rapportage van het voorbeeld-onderzoek kunt u hier inzien:

Klik hier voor een voorbeeld van de rapportage

Proberen? Bekijk hier uw MTO.

Uw gegevens
Emailadres
Password
Message
MTO-gegevens
Gebruik aanspreekvormJij
Vraag naar afdelingJa Nee
De inlogcode en uw password worden naar u gemaild. Deze gegevens heeft u nodig om de resultaten te bekijken. Uw emailadres wordt niet voor andere emails gebruikt. Wilt u geen emailadres opgeven, laat het veld email dan leeg en noteer zelf uw inlogcode en password.

Het gebruik van deze site verplicht u tot niets. U kunt uw MTO afnemen zonder dat een betaling nodig is. Alleen voor het bekijken van de resultaten is betaling nodig. Wilt u de resultaten niet zien? Dan betaalt u ook niets.

 

 

login met code

Inlogcode

Password

Algemene voorwaarden  Impressum